Politica de Confidentialitate

Conform cerinţelor Regulamentului 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Asociatia Elyamyn (“elyamyn.org”) are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi.

Modificări ale documentului

Această informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal este actualizată periodic; orice nouă modificare va fi afisata de site-ul nostru web www.elyamyn.org.

Data ultimei actualizări: Decembrie 2021

Cum ne puteți contacta

Opinia dvs. este importantă pentru noi. Dacă aveți întrebări cu privire la informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal, ne puteți trimite solicitarea dvs. prin email la adresa office@elyamyn.org.

Site-ul elyamyn.org folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii eronate a informațiilor care se află în controlul elyamyn.org. elyamyn.org va depune toate eforturile și va lua toate măsurile necesare împotriva pierderii de informații cauzate de „bug”-uri sau erori ale softului cu care este conceput şi găzduit site-ul elyamyn.org.

Elyamyn.org poate conține link-uri către alte site-uri și nu este responsabil de politică de confidențialitate practicată de acestea. Vă recomandăm consultarea în prealabil a termenilor legali şi a celorlalte informații referitoare la colectarea datelor cu caracter personal. Modalitățile expuse mai jos se aplică doar în cazul informațiilor colectate pe Elyamyn.org.

În cazul plății online cu cardul, datele sunt procesate prin procesatori autorizați. Elyamyn.org NU stochează informații despre cardul dumneavoastră.

Prin completarea datelor dvs. în formularul de creare de cont și/sau de Comandă, alegeți să acceptați ca datele dvs. personale să fie incluse în baza de date a ASOCIATIA ELYAMYN şi vă veți da acordul expres şi neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate şi prelucrate nelimitat teritorial și/sau temporar de către ASOCIATIA ELYAMYN , afiliații şi colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de către aceștia de activități cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor şi serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmărire şi monitorizare a vanzarilor şi comportamentul consumatorului.

În urma oricărui acord dat, aveți dreptul în orice moment să reveniți asupra acordului anterior exprimat și să vă modificați opțiunile.

Scopul colectării datelor

Colectăm datele dvs. cu scopurile:

 • marketing (inclusiv marketingul direct) constand in efectuarea de comunicari comerciale și comercializarea produselor și serviciilor publicate pe Site, precum si a produselor si serviciilor Elyamyn.org prin orice mijloc de comunicare, mai puțin apelarea automată care nu necesita intervenția unui operator uman;
 • în scopul furnizarii serviciilor sau produselor prezentate pe Site, incluzand procesarea comenzilor sau cererilor utilizatorului, facturarea, recuperarea debitelor, soluționarea cererilor și a reclamatiilor, prevenirea/depistarea fraudelor;
 • stocarea și procesarea acelor informații care ajuta Elyamyn.org sa imbunatateasca relația cu utilizatorii/abonatii/cumparatorii;
 • prelucrarea acestor date și informații personale de către Elyamyn.org în vederea efectuarii de studii de piata, statistici;
 • monitorizare a vanzarilor și comportamentul consumatorului;
 • evaluarea produselor și serviciilor oferite;
 • alte activitati intreprinse de Elyamyn.org si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea utilizatorului.

Elyamyn.org poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletter şi poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. Elyamyn.org nu este de acord şi nu promoveaza SPAM-ul.

ASOCIATIA ELYAMYN poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garantează ca aceste date sunt păstrate în siguranță şi că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plată / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor şi serviciilor noastre, asigurători.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate şi către Parchet, Politie, Instanțele judecatoresti şi altor organe abilitate ale statului, în baza şi în limitele prevederilor legale şi ca urmare a unor cereri expres formulate.

Prin intermediul Site-ului utilizatorii pot furniza Elyamyn.org informații referitoare la date personale (precum nume, adresa, adresa de e-mail, numere de telefon), modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile publicate pe Site, dar poate include și alte informații aflate în stransa legatura cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

Elyamyn.org are dreptul de a dezvălui informația unor terte persoane, în condițiile legii.

Elyamyn.org certifica faptul că va respecta drepturile conferite de lege privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Drepturile prevăzute de lege va sunt garantate.

Dreptul la informare

Puteți solicita oricând informații cu privire la datele dvs. cu caracter personal prin utilizarea oricareia dintre căile de contact precizate pe site-ul nostru.

Dreptul de acces la datele cu caracter personal

Aveți dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal pe care le deține Elyamyn.org în legătură cu dvs. Pentru a face această cerere vă rugăm să folosiți adresa contact@elyamyn.org. Ca alternativă, puteți contacta echipa de Relații cu Clienții pentru a fi indrumat corespunzător.

Dreptul de rectificare a datelor cu caracter personal

Aveți dreptul de a rectifica datele deținute în legătură cu dvs. Dacă datele pe care le deținem cu privire la dvs. trebuie actualizate sau în cazul în care considerați că acestea pot fi incorecte, vă puteți autentifica pe site-ul Elyamyn.org si puteti corecta aceste date sau puteti sa ne scrieți la adresa contact@elyamyn.org.

Dreptul de a restricționa utilizarea datelor dvs. cu caracter personal

În cazul în care considerați că datele pe care le deținem cu privire la dvs. sunt incorecte sau considerați că nu ar trebui să prelucrăm datele dvs., în anumite circumstanțe, veți avea dreptul de a ne cere restricționarea prelucrării.

Dreptul la portabilitatea datelor

Aveți dreptul de a putea lua cu dvs. datele proprii pe care ni le-ați comunicat în anumite circumstanțe.

Dreptul de opoziție la utilizarea datelor cu caracter personal

În anumite circumstanțe, aveți dreptul de a vă opune prelucrării de către Elyamyn.org a datelor dvs. cu caracter personal. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială).

Dreptul de ștergere

Elyamyn.org urmărește să prelucreze și să păstreze datele dvs. doar atât timp cât acest lucru este necesar. În anumite circumstanțe, aveți dreptul de a ne solicita să ștergem datele dvs. cu caracter personal pe care le deținem. Dacă avem temeiuri legale pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, datele dvs. vor fi prelucrate în continuare.

Oricare dintre drepturile dvs. se pot exercita, pe baza unei solicitări scrise (email)

SIGURANȚA TRANZACȚIILOR

Societatea recunoaște importanța respectării tuturor procedurilor legale necesare, legate de siguranța datelor personale, precum și a tranzacțiilor electronice, și a luat în acest sens toate măsurile necesare, prin metodele cele mai moderne și mai performante, pentru a oferi cel mai înalt grad de siguranta posibil. Toate informatiile legate de datele personale ale utilizatorilor/abonatilor sunt tratate ca date confidentiale. Societatea a adoptat proceduri care protejează datele confidențiale pe care utilizatorii/abonați le oferă prin intermediul website-ului sau în orice alt fel (de exemplu telefonic). Aceste proceduri protejează datele utilizatorilor/abonatilor în fața oricărei accesari nepermise sau divulgării, furt sau utilizare neconforma, modificare sau distrugere, ajutand de asemenea la certificarea faptului că datele acestea sunt exacte si sunt utilizate corect.

Firewall

Accesul la sistemele Societății (servere) este controlat de un firewall, care permite utilizarea anumitor servicii de către utilizatori/abonați, interzicand în paralel accesul la sisteme și baze de date și informații confidențiale ale Societății.

Confidentialitatea tranzacțiilor

Așa cum se menționează mai sus, respectarea confidentialitatii se subînțelege. Toate informațiile transmise de utilizator/abonat sunt confidențiale, Societatea luând toate măsurile necesare astfel incat acestea sa fie utilizate doar în măsura în care acest lucru este considerat necesar în contextul serviciilor oferite. Doar angajații autorizați au acces la informațiile cu privire la tranzactii si doar cand acest lucru este absolut necesar.

Solutii de plata securizate

Produsele/serviciile de pe acest site web sunt comercializate prin intermediul soluțiilor de plata online oferite de MobilePay. In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane:

 • Stipe garantează securitatea sistemelor informatice.
 • Informațiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu vor fi transferate sau stocate pe serverele Elyamyn.org sau pe serverele Stripe.
 • În cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata în sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul, va fi considerată o tentativa de fraudare a site-ului și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acerola care a(u) incercat acest fapt.

 

POLITICA DE SECURITATE A DATELOR

În accesarea site-ului și utilizarea serviciilor oferite, doar în cazurile in care este necesara obtinerea unui “nume de utilizator” sunteti de acord sa furnizati date adevarate, exacte și complete despre dumneavoastra asa cum se solicita în formularul de înregistrare ca utilizator.

În cazul în care informațiile nu sunt adevărate, inexacte sau incomplete, Elyamyn.org își rezervă dreptul de a suspenda sau desființa contul dumneavoastră fără nici o notificare prealabilă. Utilizatorii site-ului au posibilitatea ca în orice moment sa vizualizeze și să modifice datele personale în cazul în care au intervenit modificari.

Conform Ordinul Avocatului Poporului nr. 52 din 18 aprilie 2002, Elyamyn.org respecta cerințele minime de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal și anume:

 1. a) Identificarea și autentificarea utilizatorului

Prin utilizator se înțelege orice persoana care acționează sub autoritatea Elyamyn.org, a persoanei imputernicite sau a reprezentantului, cu drept recunoscut de acces la bazele de date cu caracter personal. Utilizatorii, pentru a capătă acces la o baza de date cu caracter personal, trebuie sa se identifice. Identificarea se poate face prin autentificarea în contul de utilizator. Conturile de utilizator nefolosite o perioada mai indelungata trebuie dezactivate și distruse după un control prealabil intern al Elyamyn.org. Perioada după care codurile trebuie dezactivate și distruse se stabilește de operator. Orice cont de utilizator este însoțit de o modalitate de autentificare. Autentificarea poate fi făcută prin introducerea unei parole. Parolele sunt șiruri de caractere. Cu cat șirul de caractere este mai lung, cu atat parola este mai greu de aflat. La introducerea parolelor acestea nu trebuie sa fie afișate în clar pe monitor.

 

 1. b) Tipul de acces

Utilizatorii trebuie sa acceseze numai datele cu caracter personal necesare pentru îndeplinirea atributiilor lor de serviciu. Pentru aceasta operatorii trebuie să stabilească tipurile de acces după functionalitate (cum ar fi: administrare, introducere, prelucrare, salvare etc.) și după acțiuni aplicate asupra datelor cu caracter personal (cum ar fi: scriere, citire, stergere), precum și procedurile privind aceste tipuri de acces. Programatorii sistemelor de prelucrare a datelor cu caracter personal nu vor avea acces la datele cu caracter personal. Elyamyn.org va permite accesul programatorilor la datele cu caracter personal după ce acestea au fost transformate in date anonime. Compartimentul care asigura suportul tehnic poate avea acces la datele cu caracter personal pentru rezolvarea unor cazuri excepționale.

 1. c) Colectarea datelor

Colectarea datelor se face prin introducere directă de către persoana vizita prin completarea formularelor disponibile pe site-ul companiei. Orice modificare a datelor cu caracter personal se poate face numai de către utilizatori autorizați desemnați de Elyamyn.org.

Elyamyn.org va lua măsuri pentru ca sistemul informational să înregistreze cine a făcut modificarea, data și ora modificării. Pentru o mai buna administrare Elyamyn.org va lua măsuri că sistemul informational să mențină datele șterse sau modificate.

 1. j) Imprimarea datelor

Scoaterea la imprimanta a datelor cu caracter personal se va realiza numai de utilizatori autorizați pentru aceasta operațiune de către societate. Elyamyn.org utilizează proceduri interne specifice privind folosirea si distrugerea acestor materiale, iar în funcție de importanța datelor cu caracter personal prelucrate, își va impune măsuri de securitate suplimentare.

Puteți consulta și Termenii și condițiile de utilizare ale site-ului.

 

EnglishRomanian